Rólunk

Új fejezetéhez érkezett a magyar meleg éjszakai élet! 2013. November 15-én megnyitotta kapuit Budapest legújabb állandó meleg szórakozóhelye, a SCORE Club!

Egy új hely, ami A Club lesz.

Egy olyan pontot szeretnénk létrehozni az éjszakában, ami ötvözi az eddigi meleg szórakozóhelyek és a party-sorozatok tapasztalatait, azok pozitív tulajdonságait próbáljuk meg összegyúrni. A cél egy igazi szórakozóhely létrehozása, ahol mindenki otthon érezheti magát. Az új Club teljes egészében az utcaszint felett helyezkedik el.

A lehető legtöbb érzékszervre fogunk hatni: világszínvonalú fény- és hangtechnikával kápráztatjuk el a szemeket és füleket. De lesz saját SCORE-illat is!

A SCORE két szinten szinte minden igényt kielégít majd: nagy belmagasság, kényelmes tánctér, több pult, VIP-szeparé. A SCORE a saját bulik mellett más partyknak is szívesen ad otthont, ezért egyfajta befogadóhelyként is fogunk működni. Tematikus bulikkal, színes programokkal, változatos zenei kínálattal igyekszünk széles rétegeket elérni és kiszolgálni.

Terveink szerint rendszeresen érkeznek majd hozzánk külföldi sztárfellépők, előadók, DJ-k. A nyitóparty sztárja Ultra Naté, akinek nevét olyan slágerek tették felejthetetlenné, mint a Free, az If You Could Read My Mind (Studio 54), vagy az Automatic.

Vár mindenkit a SCORE, a Club, ahol mindenki önmaga lehet!